Hoe werkt het?

Wat zijn jouw wensen?

Jij wilt een persoonlijk kaartje bestellen? Leuk! Voordat ik aan de slag kan gaan, heb ik eerst wat aanvullende informatie van jouw nodig. Door middel van onderstaande bestelformulier in te vullen, kan je een bestelling plaatsen. Heb je nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan even contact op met mij.

IMG_7580-16
IMG_7633-35

De schets

Op basis van de informatie die jij mij hebt gestuurd, ga ik aan de slag met jouw schets. Dus hoe meer informatie jij mij geeft, hoe persoonlijker ik het kaartje kan maken! Als de schets af is,  stuur ik die naar jou voor één feedbackmoment. Je kunt dan nog eventuele aanpassingen doen of dingen toevoegen. Ben je tevreden? Dan maak ik het kaartje af!

Tadaa! Het kaartje komt jouw kant op!

Wanneer het kaartje is afgerond, stuur ik je een foto van het eindresultaat. Zodra het kaartje helemaal naar wens is, ontvang je van mij een betaalverzoek. Zodra het betaalverzoek is ontvangen, doe ik het kaartje op de post. Je ontvangt je bestelling binnen ongeveer één dag!

IMG_2490